About


Mă numesc Victoria Ungureanu și sunt studentă  anul III la Facultatea de Limbi Străine şi Științe ale Comunicării, specialitate Jurnalism şi Comunicare Publică, ULIM. Am studiat la Liceul Teoretic "Aurel David" din satul Bardar r-ul Ialoveni. În perioada 2009-2010, am făcut studii de leadership la Academia de Comunicare" Niclae Dumitrescu", condus de Peter-Vlad Ianusevici. În prezent sunt voluntar în proiectul "Dăruieşte un zâmbet".

Experiența mea în jurnalism a început la sfârșitul primuluii an de studiu, fiind editor de știri în domeniul politic și social la portalul de știri Moldova.ORG. Din august 2010  am colaborat cu radioul naţional, Campania "Teleradio-Moldova", în calitate de corespondent netitular la emisiunile "Magazin Socio-cultural" și ”Forța junimii”.

În prezent scriu pe revista online pentru femei pentruea.md, descoperind femeile noastre realizate peste hotarele ţării.

Într-un sfârşit îţi spun: 

Fii liber! Spune ce crezi, ce gândeşti,  ce simţi, critica dar fii obiectiv. Nu uita, oricine are dreptul la opinie, de aceea opinia mea nu va coincide întotdeauna cu a ta. Ai tot dreptul să te expui şi chiar să mă contrazici. 
Multumesc anticipat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu